Bine ați venit la "Maxxrecovery"

Maxxrecovery este un brand nou de aditivi pentru combustibili din Moldova. Ajutăm oamenii să aibă grijă de mașinile lor și să profite la maxim de experiența lor de a conducere.

Aditivii pentru combustibil sunt esențiali pentru funcționarea fiabilă a motoarelor contemporane avansate diesel și pe benzină. Aceste motoare cer tot ce este mai bun pentru a le asigura eficiența maximă.

Fără aditivi în combustibil, performanța vehiculului poate fi afectată datorită acumulării rapide de depuneri în interiorul sistemului de injecție. Componentele proiectate cu atenție nu mai funcționează conform parametrilor săi tehnici. Puterea scade. Eficiența combustibilului degradează. Zgomotul din motor crește.

Cel mai bun mod de a duce performanța combustibilului la nivelul următor și de a vă asigura că nu există pierderi de putere a motorului este tratarea combustibilului cu aditivi.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, compania noastră cooperează cu unul dintre cei mai mari producători mondiali de aditivi pentru diferite tipuri de combustibili – Innospec Specialty Chemicals (SUA), care s-a stabilit în domeniul combinării profesionalismului cu calitatea și fiabilitatea.

Acest lucru a devenit posibil datorită multor ani de experiență (mai mult de 80 de ani) acumulată în cercetarea științifică, în procesul de fabricare și comercializare a unei game largi de aditivi pentru combustibili.

Cu sediul în Englewood, Colorado, Innospec are centre regionale majore în Marea Britanie și Singapore, precum și birouri internaționale și procesoare în China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Coreea de Sud și India.

Unitățile de producție sunt situate în multe țări, inclusiv Marea Britanie, Franța, Germania, Filipine și SUA.
Produsele companiei sunt fabricate în conformitate cu cerințele EN ISO 9001: 2000, EN ISO 14001: 2004.

Potențialul științific ridicat și cunoștințele profunde în domeniul chimiei și tehnologiei aditive permit companiei să îndeplinească cerințele pieței moderne și să dezvolte pachete multifuncționale de aditivi care să îndeplinească cerințele clienților pentru calitatea combustibilului și parametrii de performanță.

Înțelegem provocările operaționale asociate cu motoarele cu injecție directă de mare viteză (HSDI) și combustibilii moderni. Cercetarea noastră confirmă faptul că introducerea aditivul pentru motorină și benzină poate controla în mod eficient acumularea depunerilor în motoarele moderne HSDI.

Reputația noastră de a dezvolta aditivi inovativi pentru combustibili este de neegalat. Avem cunoștințe tehnice și resurse pentru a crea cele mai bune soluții de piață.

Specialitățile de combustibil ale Innospec au dezvoltat pachete speciale de aditivi pentru a satisface cerințele specifice ale clienților noștri.

Profitați de aditivii MaxxRecovery astăzi.

Gama noastră de aditivi pe benzină și motorină menține sistemul de injecție și injectoarele de combustibil curate și ridică performanța și puterea motorului. Găsiți aditivul dvs. de combustibil în magazinul nostru sau contactați-ne pentru a pune o întrebare și pentru a obține cel mai bun rezultat astăzi.