road, fog, signs
martie 23, 2021 De Ион 0

Care țară are cea mai mare limită de viteză?

Limitele de viteză sunt una dintre cele mai discutate probleme a automobiliștilor.

Am crezut că este timpul să ne uităm la limitele de viteză. Pentru a face acest lucru, am colectat date privind limitele de viteză din întreaga lume, inclusiv restricții pentru autostrăzi, zone rurale și urbane.

Ce țări au cele mai mari limite de viteză?

Privind limitele globale de viteză pentru autostrăzi și drumuri în zonele rurale și urbane, mai multe țări au recurs la limitele lor ridicate de nenumărate ori, inclusiv Statele Unite.

În mod incredibil, în unele state americane din zonele urbane, sunt permise viteze de până la 120 km / h! Comparați acest lucru cu maximul nostru pentru zonele urbane, care este de obicei 30-60 km. pe oră, în funcție de tipul de drum, este interesant faptul că americanii călătoresc uneori aproape de două ori mai repede decât permit limitele de viteză din unele zone urbane.

street, sign, highway

Dacă vă uitați la lista de viteze permise pe drumurile rurale ale Statele Unite se remarcă o limita destul de înaltă -în Bahrain și Nepal: Viteza maximă în ambele țări este de 80 km/h.

Într-adevăr, patru țări, inclusiv Germania cu faimoasele sale autostrăzi, nu impun nicio limită de viteză pe autostrăzi, în timp ce în altele, inclusiv în Irak, Bulgaria și EAU, limita de viteză pe autostrăzi este de 140 km/h.

Ce țări au cele mai mici limite de viteză?

Pe autostrăzile din Bhutan, viteza maximă este de 50 km/h. În alte părți, cum ar fi Bangladesh, Bolivia și Fiji, limita de 80 mph (80 km / h) este maximă.

Între timp, pe drumurile rurale din Bangladesh, veți conduce cu cel mult 30 km/h și în zonele urbane până la 25 km/h. Lucrurile nu sunt atât de rapide în Insulele Cayman, cu o limită de viteză de 40 km/h pe 25 mph pe drumurile rurale și 30 km/h în zonele urbane.

Desigur, multe țări nu au infrastructura pe care, de exemplu, o are Marea Britanie, astfel încât limitele de viteză sunt concepute pentru a menține oamenii în siguranță pe drumurile potențial periculoase.

Ce părere aveți despre limitele de viteză și camerele de viteză? Jurați de fiecare dată când vedeți un indicator de viteză de 50 de kilometri pe oră pe un drum rural? Sau credeți că există posibilitatea de a reduce aceste limite și mai mult? Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile, așa că alăturați-vă conversației în comentarii.