martie 23, 2021 De Ион 0

Cum reducem consumul de combustibil cu aditivii „Maxxrecovery”

Pentru a determina eficiența reducerii consumului de combustibil din utilizarea aditivului „Maxxrecovery”, au fost testate un parc de automobile.

A fost constatat reducerea consumului de combustibil la parcurgerea a 80.000 km. O mașină funcționa pe benzină fără plumb standard care îndeplinea cerințele EN228, în timp ce cealaltă funcționa pe același combustibil, dar conținând aditivul pentru benzină „Maxxrecovery”. Datele de reducere a consumului de combustibil măsurate în acest program de lucru sunt prezentate mai jos și rezultă din acestea că, atunci când se utilizează aditivi pentru benzină „Maxxrecovery”, consumul de combustibil poate fi redus cu mai mult de 3%.

La sfârșitul testului rutier, cele trei vehicule au parcurs peste 240.000 km de kilometri în doi ani, iar utilizarea aditivului pentru benzină Maxxrecovery nu a dus la probleme precum o supapă de admisie lipicioasă, proprietăți de lubrifiant degradate sau manipulare redusă. Aceste rezultate, împreună cu experiența practică de succes dobândită în multe țări, oferă o mai mare credibilitate acestui produs. Acest efect pozitiv oferă pasionaților de mașini și șoferilor profesioniști mijloace foarte economice pentru a furniza autoturizmelor benzină de cea mai înaltă calitate, îndeplinind în același timp cele mai noi cerințe pentru combustibili moderni de înaltă calitate.