martie 23, 2021 De Ион 0

Сum se reduce consumul de motorină folosind aditivi „Maxxrecovery”

Economia de combustibil pentru motoarele diesel poate fi măsurată în mai multe moduri. În acest caz, îmbunătățirea eficienței combustibilului este dovedită de rezultatele testelor CEC F-98-08 pe motorul DW10B.

Testele au fost efectuate de SGS Schwechat (Austria) în conformitate cu legislația austriacă privind eficiența energetică.

Legenda programului:

orizont. – Kilometraj echivalent, km;
prin vert. – kg / oră; coloane pe grafic de la stânga la dreapta: 0 ore, 15.000 km, 30.000 km,
40.000 km, după aplicarea aditivului de curățare „Maxxrecovery”

În urma utilizarii aditivilor „Maxxrecovery” în motoarele diesel moderne cu injecție directă, se observă o îmbunătățire a eficienței consumului de combustibil de până la 4,3%.

Testul de curățare pe motoarele diesel Peugeot DW10 HSDI cu injecție directă
Pentru a verifica recuperarea puterii la doza recomandată de MaxxRecovery, aditivul a fost testat pe un motor cu injecție directă DW10.
Toate testele au fost efectuate folosind combustibil de referință CEC DF79 + 1 ppm zinc. Figura de mai jos demonstrează performanța excelentă a MaxxRecovery în regim de curățare.

Așa cum se arată în datele de mai sus, implicarea aditivului „MaxxRecovery” cu o doză recomandată de 150 ml la 50 de litri în timpul unui test standard de 4 ore asigură curățarea motorului și recuperarea puterii.