martie 23, 2021 De Ион 0

Cum aditivii „Maxxrecovery” susțin și restabilesc puterea motoarelor pe benzină

Testele efectuate conform standardelor internaționale confirmă eficacitatea aditivilor pentru benzină Maxxrecovery în îndepărtarea depunerilor de pe injectoare. În plus, datele furnizate asigură, de asemenea, că benzina, cu adaos de aditivi Maxxrecovery în doza recomandată, îndeplinește cerințele de curățenie a injectorului de combustibil pentru Carta de combustibil mondial (WWFC) pentru benzina de categoria 4, astfel cum sunt prevăzute în revizuirea WWFC din 2006.
Mai jos sunt prezentate rezultatelele obținute în urma folosirii aditivilor Maxxrecovery conform testelor standart de îndepartarea depunerilor.  În plus, aceste date demonstrează că chiar și după parcurgerea a 80.000 km vă puteți menține curata supapa de admisie utilizând un aditiv eficient.

Un parc auto, de asemenea, a fost testat pentru a determina performanța de curățare a aditivului pentru benzina MaxxRecovery. Au fost utilizate mai multe autovehicule care funcționează cu combustibil de ceva timp fără aditivul MaxxRecovery, dar după folosirea a două doze de 150 ml de aditiv și parcuregerea a 32 ore, 70% de depuneri au fost curățate, confirmând performanța excelentă de curățare observată la testarea motorului.

tablitsa-2(Ro)

Îndepărtarea depunerilor supapei de admisie – Motor M102E
Pe lângă asigurarea protecției împotriva formării depunerilor în supapele de admisie, folosirea aditivului  MaxxRecovery este utilizat pentru îndepărtarea depunerile formate. Această curățare a depunerilor de la supapele de admisie îmbunătățește performanțele vehiculului, ceea ce la rândul său reduce emisiile și consumul de combustibil.
Eficacitatea aditivului pentru benzină MaxxRecovery în îndepărtarea depunerile care s-au format a fost dovedită în testele motorului conform standardelor și în condițiile reale de exploatare a automobilului.
Eficiența ridicată a curățării a fost demonstrată într-un test standard al motorului Mercedes M102E timp de 60 de ore.

S-a demonstrat clar că pachetul aditiv MaxxreRecoveru de 150 ml / 50 l elimină semnificativ depunerile existente de pe supape.

Îndepărtarea depunerilor de pe injectoare

Standardele de testare au fost elaborate pe baza abordărilor europene de evaluare a eficienței aditivilor în îndepărtarea depunerilor de pe duzele de injecție. Tehnologiile implementate în motorul Peugeot 205 XU5 JA sunt utilizate pe scară largă în Europa. Au fost efectuate teste independente pentru a evalua performanța acestui motor atunci când sunt utilizati aditivii pentru benzină Innospec.

Aici datele arată în mod clar că testele efectuate conform standardelor internaționale confirmă eficacitatea aditivului multifuncțional MaxxRecovery în îndepărtarea depunerilor de pe duzele de injecție. În plus, datele furnizate asigură, de asemenea, că benzina cu pachetul MaxxRecovery adăugat la doza recomandată îndeplinește cerințele de curățare a injectorului de combustibil pentru Carta de combustibil mondial (WWFC) pentru benzina de categoria 4, astfel cum sunt prevăzute în revizuirea WWFC din 2006.